Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dekoratív falfestés képes leírás - Festés.tlap.hu
részletek »

Dekoratív falfestés - Festés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: festes.tlap.hu » Dekoratív falfestés
Keresés
Találatok száma - 13 db
3D hab festés

3D hab festés

Minőségi térbeli logó felhelyezés épületre. Kivitelezés Budapesten és környékén.Tudjuk a fogyasztókat célzottan motiválni kell. Ilyen módon válik igazi logókészítő gépezetté a habbetu.hu oldal. A HABBETU.HU által elkészített 3D logó, ami akkor is egyediséget tükröz, ha az eladó éppen valami egészen mással tölti idejét. Akár szenvedélyével is töltheti idejét, míg a felirata folyamatosan látható a vásárlóknak. Ebben a kérdéskörben rengeteg értékes bejegyzést olvashat a habbetu.hu blogján. 3D falfestés kültéren és beltéren.

AlpinDekor

AlpinDekor

Reklámfestések, Belsőtéri reklámfestések, Reklámtáblák, Fémszerkezetek, Világító reklámtáblák, 3 dimenziós reklámok, Autódekorációk, Fémszerkezetek építése, Kőműves munkák, Korrózióvédelmi munkák, Festő-mázoló, burkoló munkák, Épületdíszítő munkák, Tisztítási, Mosási munkák, Szombathely, Vas Megye, Alpin technika, Hegymászó technika, Alpin-Dekor Bt, Czeczeli Csaba, Generál kivitelezés

Dekorációs Festés

Dekorációs Festés

..: www.dekorfestes.com :..gyermekszobák, szórakozóhelyek, rendelők, irodák és egyéb kül- és beltéri helyszínek dekorációs festése teljeskörű tanácsadással, egyedi igénynek megfelelően. Dekorációs festés kivitelezése falfelületre ( tapétázott, meszelt, mázolt.. ), nyílászárókra ( ajtó, ablak.. ) és bútorokra, a felületnek megfelelő anyagválasztással történik. A tervezés a megrendelővel közösen, mintaanyagok és egyedi elképzelés alapján történik. A kivitelezés előtt igény szerint vázlatos tervet készíthetünk. A felrajzolás és festés egyeztetett, rugalmas időbeosztással, előre tervezhető kivitelezési idővel történik. Munkáink során ügyelünk a környező bútorok, padlószőnyeg, parketta és egyéb berendezések sérüléseinek és koszolódásának elkerülésére, így akár berendezett szobában is vállalunk dekorációs festést.

Egyedi festés

Egyedi festés

Étterme kifestésére készül? Az Amelis egy hiteles ipari kivitelező cég, amelynek egyik fő tevékenysége a nagyszabású egyedi festési feladatok megcsináltatása. A hitelességüknek és a tapasztalatuknak köszönhetően igen elismert vállalattá lettek. Az egyedi festés és belsőépítészeti védőborítási feladatokat is villámgyorsan és rutinból végzik, immár sok évtizede. Számukra a szállodai tisztasági festés majdhogynem napi munka. Főleg a többlakásos társasházak belső kivitelezésével foglalatoskodnak, de ha betonfestés a feladat, bátran fordulhat az Amelis szakembereihez! A vállalat referenciái csodálatosak, és a mostani mesterekhez képest jóval lendületesebbek és hatékonyabbak. Amennyiben csak egy kicsit híja van az ügyfelek fogadásához, keresse az Amelist, segítenek felújítani irodaházát, vállalkozását!

Erdeifalfestés

Erdeifalfestés

Egyedi falfestmények, mesefalak és egyéb grafikák elkészítésével foglalkozom, bár még gyerekcipőben járok a szakmában, ennek ellenére megpróbálok minél szebb és részletesebb falfestményeket elkészíteni. Minden elkészített festményre garanciát vállalok, a falfelületétől és állapotától függően. Az oldalon micimackós, verdás, tatty macis, versenyautó, manga, mesefigurás, disney figurás és egyéb reklámfalfestések találhatóak. A gyerekszoba festés, falfestés nem csupán a szoba, terem kidíszítéséről szól, sokkal inkább az emberekről. Elsősorban az édesanyákra és csemetéikre gondolok, hiszen számukra nem csupán a figurákat és színek egyvelegét jelenti, hanem azokat a mosolyokat, hangokat és gőgicséléseket, amelyeket gyermeke ad mikor a képre, a falfestésre néz. Szívesen adok tippeket, tanácsokat bárkinek, legyen szó a mesefal festésről vagy a festékről.

Falfestő

Falfestő

Falfestmény, dekorációs falfestés Mindannyiunkat képek vesznek körül. Legyen az festmény, fotó, reklám, könyvborító, mozgó vagy állókép, mesefigura, bárhová nézünk, képekkel találkozunk. Olyan természetes részeit képezik ezek a képek mindennapjainknak, hogy sokan nem is gondolnak bele, hogy ezeket a képeket is készíti valaki. Sőt, bárki készíthet, vagy készíttethet magának hasonló képeket! Gondoltál már arra, hogy neked is lehet saját falfestményed? Gondolkodtál már azon, hogy milyen képek között élnél szívesen? Ha igen, segíthetünk? Azzal a céllal hoztunk létre honlapunkat, hogy ötleteket adjunk, milyen módon teheted vonzóbbá lakásod, irodád vagy üzleted akár saját magad, családod, vendégeid, üzletfeleid esetleg vevőid számára. A dekorációs falfestés egy különleges, kreatív módszer arra, hogy egyedi módon formáld környezeted. Álljon itt néhány elkészült falfestmény példaként, hogyan valósítottuk meg megrendelőink elképzeléseit...

Flóder festés

Flóder festés

Faerezet festés flóder technikával szinte bármilyen felületre. A fa természetes mintázatának felfestése ajtóktól akár a páncélszekrényekig is. Takács Gábor 25 év tapasztalattal vállalja különböző felületek faerezet festését. Az oldalon számos referencia is megtekinthető. Elsősorban Budapesten és annak környékén.

Képesfal

Képesfal

Képek festése a falra, normál beltéri falfestékkel. Érdekes megoldások a lakás dekorálására, a gyerekszoba, babaszoba falára. Akár Micimackó, akár Tom és Jerry kerülhet a falra, de bármilyen egyedi igény szerinti kép is elkészíthető. Kedvenc tárgy, vagy hobby, akár egy híres ember fotója, de a nyaralásról készült kép is díszítheti a falakat.

MISKOLCI LAKÁSSZERVÍZ

MISKOLCI LAKÁSSZERVÍZ

Az apróbb javításoktól, a teljes felújításig, családi és panel lakásokban. Egész évben, a hét minden napján. Széles iparosskálával, kültéren és beltérben egyaránt. Építési, javítási, átalakítási munkák végzése rövid határidővel, ingyenes felméréssel, árajánlattal. Igényszerint anyagbeszerzéssel, házhozszállítással. Miskolcon és környékén.

Hirdetés
Ötvösné Németh Edit

Ötvösné Németh Edit

Színház falfestés dekoráció díszletkészítés díszletfestés nikocell faragás kellékek mesefigurák festés gyerekszoba gyerekrajzok állatok játékok rajzok képek gobelin kézimunka dekorálás faldekorálás disney figurák rajzfilmek rajzfilmfigurák mesekönyvek meserajzok akvárium szivárvány Ötvösné

ScskArt Dekor

ScskArt Dekor

Képzőművész által tervezett és felfestett egyedi falfestmények változatos stílusban, országos kiszállással. Dekorációs falfestés, reklámfestés, mesefal, babaszoba festés, gyerekszoba festés, bútorfestés, kézi címfestés, mesefestmény, címerfestés.

Varázsdekor falfestés

Varázsdekor falfestés

Kültéri és beltéri falak dekorációs festését vállaljuk . Elkészítjük gyermeke álom szobáját, akár 3D-s elemek alkalmazásával. Készítünk ezek mellett faltetoválásokat kérésére strasszkövek, csillámok, gyöngyök felhasználásával. Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb ábrákat, illetve azok legjobb elhelyezését, ezzel egyedivé téve helyiségeit. Munkáinkat kézzel készítjük, alapvetően ecsettel. Sablont Nem Használunk!

Vincinober

Vincinober

Lakásdekoráció - Faldekoráció - Falfestés - Mesefal Gyermekkorom óta szenvedélyem a festés,rajzolás.Képességeim adottak születésemnél fogva,autodidakta módon fejlesztettem kézügyességemet.Dekorációs falfestéssel 5 éve foglalkozom.Számos munkáim során felkértek -magánlakások lakásfelújításain -mesefal festésére -gyermekmegőrzők faldekorációjának készítésére -éttermek,szórakozóhelyek faldekorálására -reklámfelületek festésére

Tuti menü